Byscenen
Fredag 19. mars 2021, kl. 19:00
Student (Studentbevis må fremvises): kr 350,- inkl. avgift
Gruppe (min. 8 personer) : kr 400,- inkl. avgift
Ordinær: kr 430,- inkl. avgift

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK. I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen. Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen. Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

Kveldens komikere: Maria Stavang, Christer Torjussen, Bjørn Henning Ødegaard og Vidar Hodnekvam

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra RINGERIKE KULTURSENTER - vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!


Vis hele programmet

Sparebank1