BassGarasjen
kr 250,- inkl. avgift

TRUDY & DAVE er americanaprosjektet til Johanna Demker og Alf Bretteville, begge artister og fremragende låtskrivere med lang fartstid på hver sin kant. Svensk-norske Johanna har fem soloalbum i bagasjen og har også jobbet som låtskrivere for andre, med internasjonale hits på merittlisten. Alf har gitt ut kritikerroste album med sitt Hønefossbaserte band Bretteville, og har også han skrevet låter som har blitt store hits helt borte i Sør-Amerika.

Trudy & Dave leverer treffsikre melodier og harmonier, tekster som blir lagt merke til og et sound som i dagens Americana-landskap utpeker seg som røft, organisk og rocka. Låtene spenner fra det melodiøse, Buddy Miller-inspirerte, til den mørke, suggererende countryrock-singelen «Force of Nature», som du kan høre der musikk streames.
7. Juni kom singelen «1000 Guns». En energisk, råtøff kommentar til en av verdens mange kriser. I august blir en annen side av duoen sluppet med singelen Loving Breeze.
Hele albumet kommer ut på Blue Mood Records 18. oktober i år. Trudy & Dave er dermed en del av musikkfellesskapet Labelmates, som skal spille I Royal Albert Hall 10. November 2019.


Vis hele programmet

Sparebank1