BassGarasjen
kr 225,- inkl. avgift

"Denne gjengen rører med overraskende kraft i en bluesrock-gryte der voodoo kreftene fra New Orleans og psykedelia er fremtredende. Gitarkunstneren fra Vestfossen og hans band imponerer stort!» (Johnny Andreassen,Drammens Tidende)
Berdon Kirksæther & Twang Bar Kings er et norsk bluesrock band som har fått fantastiske anmeldelser i land som USA, England, Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Belgia og Australia for sine tre siste plater: Albumet "Latenighters Under A Full Moon" (2013) samt EP’ene «The Voodo Sessions" (2015) og «Under the Seven Skies Of Time» (2018). Bandet har også fått strålende anmeldelser /femmere i Drammens Tidende og Bluesnews for disse platene. Berdon Kirksæther & Twang Bar Kings spiller for en stor del egne låter iblanda spennende og originale versjoner av utvalgte coverlåter. Dette er et band med særpreg og stor vilje og evne til å tøye det man forbinder med bluesrock.
Berdon Kirksæther er ellers kjent som foregangsmann og gitarist i bluesrockbandet CIA, som i sommer har en kort reunion-turné, 30 år etter at bandet ble startet opp. CIA turnerte Norge på kryss og tvers gjennom flere år. Ved siden av Twang-Bar Kings har han musikalske sideprosjekter som Companeros, i tillegg til at han turnert med et Vreeswijk-program i mange år - bl a med stor suksess i regi av Agora Kulturkafé, på fullsatt Cafe Clint (i april 2019).

Bandet består av:
Berdon Kirksæther-Gitar,Leadvokal
Erik Gabrielsen-Gitar,Vokal
Roy Hanssen-Trommer,vokal
Helge Andre Solberg,Orgel


Vis hele programmet

Sparebank1