Byscenen
Torsdag 29. august 2019, kl. 18:00
Fredag 30. august 2019, kl. 18:00
Lørdag 31. august 2019, kl. 16:00
Søndag 1. september 2019, kl. 16:00
Barn under 6år på fang: Fri entré
Barn, ungdom, gruppe (min. 5 personer): kr 180,- inkl. avgift
Voksen (over 18 år): kr 295,- inkl. avgift

SHREK, THE MUSICAL


Musikken er komponert av Jeanine Tesori og sangtekster er av David Lindsay-Abaire. Den er basert på animasjonsfilmen Shrek (2001) og William Steigs roman Shrek! (1990).
Musikalen fikk god kritikk og ble nominert til åtte Tony Awards, blant annet for beste musikal, beste mannlige- og beste kvinnelige hovedrolle i en musikal.


På sin syv års dag blir det lille grønne trollet Shrek, sendt ut i skogen for å klare seg selv, slik som alle grønne troll før han. Han finner seg sin egne lille sump, hvor han får være i fred for alle som vil han vondt fordi han er stygg og annerledes.
Plutselig en dag invaderes sumpen hans av en mengde fortapte eventyrfigurer som forteller Shrek at de har blitt sendt dit av Lord Farquaad fra byen Duloc. Shrek bestemmer seg for å besøke Lord Farquaad for å finne ut hva som foregår, og på turen møter han et snakkende esel som overtaler han til å slå følge. Farquaad forteller ham at han kan få tilbake sumpen sin dersom han redder en prinsesse for ham, men dette er ingen hvilken som helst prinsesse. Prinsesse Fiona har vært innelåst i et høyt tårn så lenge hun kan huske, voktet av en flammesprutende drage. Hun er også rammet av en forbannelse som forvandler henne til et troll om natten, men det er en hemmelighet hun gjør alt for å skjule.

MusikalKollektivet presenterer sine dyktige aktører – 70 skuespillere, sangere og dansere i alderen 7 – 65 år. I tillegg har vi hentet hjem 4 profesjonelle utøvere – alle fra vårt eget distrikt.

MK’s ensemblets møte med Shrek, Esel, Lord Farquaad, prinsesse Fiona, og fortapte eventyrfigurer er en herlig forestilling, en miks av eventyr, humor, moral og kjærlighet som vil trollbinde både store og små.

Dette kan ikke bli annet enn ”shrekkelig” morsomt!


FORESTILLINGER PÅ BYSCENEN, RINGERIKE KULTURSENTER
PREMIERE: TORSDAG 29. AUGUST KL. 18.00
FORESTILLING FREDAG 30. AUGUST KL. 18.00
FORESTILLING LØRDAG 31. AUGUST KL. 16.00
FORESTILLING SØNDAG 1. SEPTEMBER KL. 16.00


Vis hele programmet

Sparebank1