Byscenen
Fredag 14. juni 2019, kl. 20.00
kr 200,- inkl. avgift

Fredag 14.juni får du servert klassisk 60- og 70-talls funk og soul fra artister som Stevie Wonder, Aretha Franklin, The Jackson five og Prince, med innslag av nyere tids funk fra blant andre Bernhoft og Bruno Mars. 11manns-orkesteret Funk it up og Ingvild Lindsjørn tar deg med på en funky reise du ikke vil være foruten.
Ti talentfulle dansere fra kompaniene i Musikalkollektivet, og tjue sangere fra ungdomskoret Beat i Kulturakademiet er med og løfter taket denne kvelden! Klarer du å sitte stille her er du god!!

Ingvild Lindsjørn fra Hønefoss har vokst opp på Ringerike Kultursenter hvor hun har medvirket som sanger, danser, skuespiller, koreograf, revysjef, dirigent og regissør i utallige musikaler, konserter, show og revyer helt fra niårsalderen. I 2017 mottok hun stipend fra talentfondet celledeling. I dag jobber hun som artist, låtskriver og dansepedagog, og blir i mai ferdig med sin bachelorgrad i rytmisk musikk.

Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør.

GAFFA.no


Hold av datoen! Dette vil du absolutt ikke gå glipp av!


Vis hele programmet

Sparebank1