Bysalen amfi
Lørdag 9. februar 2019, kl. 15.00
Lørdag 9. februar 2019, kl. 18.00
kr 195,- inkl. avgift

FRA LES MISÉRABLE TIL HAIR + litt mer

MusikalKollektivets voksengruppe satser igjen friskt med egenkomponert forestilling med utdrag fra musikalene «Les Miserable» og «Hair». I tillegg har vi krydret med kjente musikalske innslag som b.la «Somebody To Love», «I Don’t Know How To Love Him», «Raise Me Up» samt flere godbiter.

Tidligere har MK’s voksengruppe satt opp forestillingene «Fra Duvemåla til Philadelphia» og «Fra Bør Børson til Carole King». I år kjører vi på med den 3. i rekken av egne produksjoner og gir voksne fra 20 – 60 år en helt egen arena der de som liker utfordringer på de skrå bredder kan få utfolde seg. Hvem påstår at talenter etter moden alder slutter å virke?

I år ønsker vi også blandakoret Apropos fra Ringeriksregionen velkommen som medspillere og samarbeidspartnere på scenen. I tillegg skal vi ha med sprell levende musikere.

Vi gleder oss alle sammen til å gi dere en kveld i kontrastenes tegn. Fra de elendige og det storslåtte i Les Misérable til det fargerike, viltre og frie i «Hair», samt litt krydder mellom rettene.Så ikke nøl, hopp ut av godstolen og løp til Ringerike kultursenter, så skal vi sørge for en uforglemmelig forestilling!

Ensemblet består av:
Aina A. Haglund, Marthe H. Bekkemoen, Geir Dahl, Åsa Alsmark, Mona Bratlie, Heidi Lafton, Cornelia Ellingsen, Linda Hasle, Lajla Thorsrud, Rigmor Licius, Kari G. Teigland, Kjersti R. Aasekjær, Nina L. Foght, Karoline Fagervold, Gunni Banggren, Oda Skjevling Erlandsen, Elisabeth B. Innervik og Ingrid Nicolaysen + blandakoret Apropos.

BYSALEN AMFI – LØRDAG 9. FEBRUAR 2019 kl. 15.00 og 18.00
Produsent: MusikalKollektivet
Regi, manus og korinnstudering MK: Hilde Dahlen
Koreografi og danseinstruksjon: Marthe H. Bekkemoen
Korinnstudering, kapellmester og dirigent for Apropos: André Storeng
Lyd: Tormod Aune
Lys: Eirik S. Dahlen


Vis hele programmet

Sparebank1