Byscenen
Torsdag 14. mars 2019, kl. 18.00
Fredag 15. mars 2019, kl. 18.00
Lørdag 16. mars 2019, kl. 16.00
Søndag 17. mars 2019, kl. 16.00
Barn under 5 år på fang: Fri entré
Barn: kr 180,- inkl. avgift
Voksen: kr 295,- inkl. avgift

Musikalkollektivet presenterer:
Den norske versjonen av musikalen Jungelboken av Arne Lindtner Næss, Wayne McKnight og Svein Gundersen er laget svært fritt over boken til Rudyard Kiplings klassiker om gutten som vokser opp blant ulver.
Mowgli er en tøff og uredd gutt, men farene lurer farer overalt! Jungelen er full av dyr som er ute etter et realt måltid. Tigeren ShereKahn, snyltedyra Lulu og Tabaqui, den sleipe pytonslangen Kaa og apekongen Louis er på sporet! Heldigvis for Mowgli finnes panteren Baghera, den bekymringsløse bjørnen Baloo og alle ulvebrødrene hans. Mottoet er EN FOR ALLE – ALLE FOR EN!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen.
Musikalversjonen har flere ganger har vært oppført med stor suksess ved teatre rundt om i den ganske land og mange av sangene er blitt kjente slagere.

MusikalKollektivet slipper løs musikal master ensemblet’s 31 ville jungeldyr på scenen i dette fargerike eventyret for hele familien. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende musikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!


Vis hele programmet

Sparebank1