Byscenen
Lørdag 5. januar 2019, kl. 16.00
Barn (opptil 16år): kr 140,- inkl. avgift
Voksen: kr 280,- inkl. avgift

Tradisjonen tror innvies det nye året av Hønefoss Ungdomskorps lørdag 5. januar kl. 16.00. Velkommen til en variert konsert som spenner fra klassiske verk, viser, storbandmusikk til programmusikk.
Denne gangen er det Marte Helleseter Hval og Bjørnar Reime som er gjester.
Felles for dem begge er de er kjente fjes i distriktet fra bl.a sommerrevyen og Fosserock (tidligere Jailhouse Rock).

Marte Helleseter Hval er fra Hole og har jobbet som utøvende artist og pedagog i mange år. Hun eier Showskolen sammen med sin søster, der underviser hun i sang og dirigerer Showkoret.
Marte har utdannet seg som sanglærer innenfor Complete Vocal Technique og er også utdannet artist fra Liverpool Institute for Performing Arts og Bårdar Akademiet. Etter endt utdanning har Marte blant annet medvirket i Sound Of Music og Evert Taube på Edderkoppen Teater. Hun har også vært med på julekonsertene Det Lyser i Stille Grender, juleshowet Fartsfylt Juleshow og TV-programmene Beat For Beat og Kjempesjansen.
En fast tradisjon er julekonsert på Klekken, og i år gleder Marte seg til å ha med seg Bjørnar.

Bjørnar Reime er Hønefossingen som i 2008 vant rollen som Danny i Grease-konkurransen på TV-Norge. Han har siden den gang jobbet i både inn og utland som artist og entertainer. Lokalt er nok Bjørnar mest kjent for sin deltakelse i arrangementer som Rockefroskene og som vokalist i partybandet Yang-Breakers. Han debuterte i Hønefoss allerede som tenåring i Hilde Dahlen's oppsetninger.
Bjørnar er utdannet på Musikkteaterlinjen på Bårdar Akademiet klassen 09/11. Nasjonalt har Bjørnar opptrådt i musikalene "De 3 Musketerer" (Folketeateret) og "Grease" som Danny (Chataeu Neuf). Han har vært vokalist i Skal Vi Danse, koret i Eurovision Song Contest i 2015, spilt skurken Harald i Hotell Cæsar samt opptrådt i Beat for Beat.
Han opptrer stadig vekk i både inn og utland med en rekke partyband og show som Hans Orkester, Beat for Beat-bandet, Wallmans on Tour og Starworkers.

Hønefoss ungdomskorps dirigeres av Espen Aslaksen.


Vis hele programmet

Sparebank1