BassGarasjen
Lørdag 10. november 2018, kl. 21.00
kr 200,- inkl. avgift

Anders Dahlberg fra Hønefoss blir omtalt som en av de mest spennende nye låtskriverne i landet om dagen. Etter å ha gitt ut debutalbumet «Dancing With Stars», spilt supportjobber for bl.a. Monica Heldal og Austin Lucas og gjestet Sommertoget på NRK i august, har han skaffet seg et stødig publikum som bare fortsetter å vokse.

Debutalbumet «Dancing With Stars» fra 2016 ble produsert av Knut Hem, og høstet gode tilbakemeldinger av både anmeldere og publikum. Albumet var sjangervarierende og Dahlberg vekslet mellom stadion-rock, country og skjøre viser. Høsten 2018 kommer oppfølgeren «Street Serenade», som er et mer tilbakelent og nedpå album. Om kjærlighetssorg, sitt forhold til hjembyen Hønefoss og identitet. Førstesingelen «Down Along The Road» har allerede rukket å få over 10 000 strømminger på Spotify.

Med seg til Bassgarasjen har han selvfølgelig med seg sitt backingband; The Rusty Gold. De har vært Dahlbergs faste følgesvenner siden han begynte å klimpre på gitaren. Siden det har det blitt utallige legendariske konserter på lokale puber for det sammensveisede bandet. The Rusty Gold er hans egne E-Street Band eller Crazy Horse, og følger Dahlberg gjennom sitt mangfoldige humør og uttrykk. Bandet består av Daniel Odda på bass, Bjørn-Arne Fremstad Karlsen på trommer og Reidar Håndstad på gitar. Bandet blir også ytterligere utvidet til konserten i Bassgarasjen med Kjersti Sortdal på saxofon, Amund Karlsen på tangenter. Flere gjesteartister blir annonsert nærmere konserten.


Vis hele programmet

Sparebank1