Bysalen amfi
Lørdag 3. november 2018, kl. 21.30
kr 295,- inkl. avgift

Fantasy startet opp i Hønefoss i 1975. "Gamlegruppa" består av Kjersti Røgeberg, Erik Øveren, Knut Amundsen og Kjell Karlsrud. I tillegg "nybegynnerne" Harald Smith og Elmar Karlsen. De to sistnevnte har bare vært med i 21 år. De må vel kanskje snart få permanent medlemskap i Fantasy - skulle vi mene.

I november 2018 vil man høre et Fantasy-band som rocker litt hardere og tøffere enn de siste gangene vi har vært på scenen. Vi har byttet ut en god del av låtene og har en spenstig og heftig setliste. Vårt utvalg av låter stammer selvfølgelig fra 70/80-tallet, både norsk og utenlandsk Rock'n Roll og det er mer enn nok låter til å skape allsang og masse mimreminner fra den gang da. Men, man trenger ikke være oppvokst på den tiden for å rocke sammen med oss.

Til vår FANTASY in ROCK har vi også denne gang vært så heldig å få med oss noen gjesteartister. I år kommer Hilde Dahlen, Per Morten Haukeland, Ole-Even Arntzen, Pieter Kentrop og Remi Fagereng. Og om ikke det skulle være nok har vi med oss Pia Dalevold og Åsa Alsmark som hjelper oss med koring.


Vis hele programmet

Sparebank1