Byscenen
Torsdag 30. august 2018, kl. 18.00
Fredag 31. august 2018, kl. 18.00
Lørdag 1. september 2018, kl. 17.00
Søndag 2. september 2018, kl. 17.00
Barn, ungdom, studenter, gruppepris(min 6 pers): kr 170,- inkl. avgift
Voksen(over 20år): kr 280,- inkl. avgift

Musikalens tekst og musikk er skrevet av Piers Charter Robinson og baserer seg på J.M Barrys bok Peter Pan fra 1905. Peter Pan er en kjent og kjær fortelling for de fleste barn og voksne, selv i dag lenge etter at den ble skrevet.

Peter Pan, gutten som aldri vil bli voksen tar med seg Darlingbarna til Drømmeland. En magisk eventyrverden – der det meste er mulig. Vi får se flyvende barn, en hund som barnepike, alven Tingeling og en flokk med foreldreløse barn, hvis eneste ønske er en mamma. Vi møter havfruer, en indianerstamme som sloss mot slemme, men mest pussige pirater, anført av deres Kaptein Krok. Kapteinen som har en klo i stedet for en hånd på den ene armen, er ute etter å slå den kloa i Peter Pan. Dette og mere til. Historien er spekket med fantastiske rollekarakterer, sanger, danser, kostymer og scenografi. Her møter vi det gode mot det onde – fantasi mot virkelighet, kjærlighet, vennskap og trangen til å høre til.

MK’s Peter Pan ensemblet 2018 består av skuespillere, sanger og dansere i alderen 6 – 45 år. På scenen får du se og høre dem – i en storproduksjon der 61 talentfulle, dyktige og ikke minst engasjerte aktører fra vårt distrikt – alle sammen!
Musikalen Peter Pan er morsom, underholdende, ettertenksom og ikke minst magisk! MusikalKollektivet anbefaler på det sterkeste – EN TUR TIL DRØMMELAND!


Vis hele programmet

Sparebank1