BassGarasjen
Lørdag 7. april 2018, kl. 20.30
kr 200,- inkl. avgift

Hayseed:
Hayseed, kort fortalt: et rockeband fra Oslo med lang fartstid, bestående av rutinerte musikere som er opptatt av å levere kvalitetsrock! De spiller 70- talls inspirert musikk, mest eget materiale ispedd litt covers. (Van Halen, Free etc) 10.nov 2017 kom singelen "Come Back Caroline" den ble spilt på p13 Stjernepose nå nylig. Her er det de hadde å si: "Gamle rock-ringrever som virkelig treffer FM-rock spikeren rett på hodet med denne myke og melodiøse gull-låten" (Stjernepose 01.12.17)

BISÅN:
Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Alle disse timene høres; spesielt når man opplever BISÅN live!
Første singel "Sink The Sun" utgitt 19. Mai 2017 gir en smakebit på hva BISÅN handler om: https://open.spotify.com/album/36cyec25AM8Ob4fyuJTwAk

Largo:
The Largo er et debuterende band stasjonert i Oslo. Siden starten tidlig i 2017 har de tre medlemmene praktisk talt bodd i Malabar Studio sammen med produsent Christer Knutsen. Der spiller de inn sin debututgivelse og deres første singel “Big Black Hole” ble sluppet 15. September. Etter en debutturné i høst har The Largo sanket lovord som et sterkt og bunnsolid liveband og har allerede rukket å få sin første terning. Altaposten rullet terningkast 6 for konserten de gjorde på Barila oktober 2017.
Largo spiller hardtslående riffbasert rock anno 2018, med drypp fra storhetstiden på 60-og 70-tallet.


Vis hele programmet

Sparebank1