BassGarasjen
Fredag 23. februar 2018, kl. 21.00
kr 200,- inkl. avgift

Magister Templi er et heavy metal-band fra Oslo, som har holdt på siden 2008. Med tekster godt plantet i vestlige, okkulte tradisjoner og med musikalsk inspirasjon fra gamle helter som Trouble, Pagan Altar og Savatage, har de fått en egen plass i den globale metalundergrunnen. De har gitt ut to fullengdere på italienske Cruz del Sur Music, «Lucifer Leviathan Logos» (2013) og «Into Duat» (2015), og spilt en haug med konserter innenlands og utenlands, og på festivaler som Metal Magic, Up the Hammers, Muskelrock, Beyond the Gates, Heavy Nights og ikke minst Engajam i Hønefoss! Dette blir den første konserten Magister Templi spiller på et års tid, da de har fokusert på å skrive låter til sin tredje fullengder, så her kan det forventes mye fortrengt live-energi. Med seg har de en helt fersk bassist og noe nytt materiale kan forventes.

«Det lokale bandet Demon Hotel sin nye EP, byr ikke bare på fengende, seig rock akkompagnert av ekstremt kule riff og rytmer, men er også et godt eksempel på hva virkelig lokal dedikasjon kan medbringe.» Ringerikes Blad.

Bandet Demon Hotel består av Hønefoss´s egne Bjørn Erik Borg: Vocals and Guitars, Stian Burheim: Lead Guitar, Erik Haugerud: Bass, Backing Vocals, Jonny Rasmussen: Drums

Demon Hotel ble startet julen 2013 som et jam-prosjekt og uten særlige ambisjoner om annet enn fete riff. Bandet består av medlemmer fra flere lokale undergrunnsprosjekter som bla. The Regulators, Murder Mystery og Sleazy Jesus and his so-called Aides. Sammen spiller vi seig rock med beinhard innlevelse og dedikasjon.

Etter en fruktbar tid på øvingslokalet bestemte vi oss for å spille inn våre første låter. Dette ble gjort med hjelp fra sjefen i Norges aller største progrock-band, Wobbler

Demon Hotel er nytt lokalt band hvor medlemmene stammer fra flere undergrunnsprosjekter som The Regulators, The Murder Mystery og The Sleezy Jesus And His So Called Aides. De spiller Hard Rock med stoner elementer som vil røske hardt i brystkassa. Det blir en sann glede å se dem på bassgarasjen!


Vis hele programmet

Sparebank1