BassGarasjen
Lørdag 24. februar 2018, kl. 20.00
kr 100,- inkl. avgift

KIÆR

KIÆR slapp sin debutsingel Egotripper høsten 2017 og kommer med sin første Eputgivelse vinteren 2018. Med Egotripper tar de nådeløst og lekent opp temaet om naivitet som møter egoisme og arroganse.
Vokalist Anne Ingrid Tangen Kiær er opprinnelig fra Hole og dannet bandet KIÆR høsten 2014 da hun flyttet til Kristiansand. Tre år senere etter slipp av singel og EP kommer hun tilbake for å vise hva hun har jobbet med.

About You


Høsten 2016 begynte Legrand og Gaaren å spille sammen som duo, og etter et halvt år blomstret de til bandet About You. De har blant annet spilt på Kick Scene og Hos Naboen i Kristiansand, og fått strålende tilbakemeldinger for musikken. Professor ved UiA, Hilde Norbakken sier ”De gir plass til både tekst og vokal, og til sammen leverer alle på scenen en helhetlig pakke som låter veldig bra. Fine låter med masse inderlighet og nærhet”. About You spiller egenkomponert musikk i pop/blues/soul sjangeren. Med direkte og nære tekster tar vokalist Nora Legrand publikum med på en reise til kjærlighetens mørkeste og lyseste sider.


Vis hele programmet

Sparebank1